Valborg

Valborg idag! Så kul vi ska till klubbensborg o titta på elden o så. Det ska bli jätte kul! Har inte bestämt vad jag ska ha på mig men det ska bli kallt så det blir no jeans inte shorts som förra året! hoppas att jag kan ha min skin jacka iallafall. Klockan 6 måste jag gå ner o titta på jakob jag vill inte! Men mika ska dit så ja får väll ha henne som sällskap oh no hon e jätte läskig! Sorry mika men de e sanningen!

Just nu sitter jag o tittar på Family Guy jag ska snart upp och äta något men inte nu adios!

//Joanna


Random bild

Zoomade in på en bild jag tog! Gud va random ja ser ut!

//Joanna


Going out!

Vi tänkte gå ut o dansa haha de e så varm här inne o så många människor. Fråga nt vf vi dansar för de vet vi nt. Typ för att det är kul o dansen e bra.

//Joanna


Fel!

Bilderna i förra inlägget hamnade i fel ordning men bilden högst upp ska va sist annars tror ja de rätt...


Dagens

Dagens frukost (bild 1): fattiga riddare oboy och koffeindryck

Dagens lunch (blid 2): tagliatelle salladskrydda och mer koffeindryck.

Jag o Magda har dansat hela dagen så vi behöver hålla oss pigga. Det är jobbigt men kul haha.

Jag var bara tvungen att ladda upp den sista bilden mitt hår va så awsome men ja o magda har magtröjor så därför döljer jag magda och min mage...

Jag har typ inget mer att skriva.

//Joanna (och Magda)


JAKOB!

Jakob väckte oss nyss för att han skrek till sin kompis på skype. Inte kul det händer varje helg när jag sover hemma han skriker tidigt på morgonen så att jag vaknar. Om det inte är på Skype så är det till mamma och pappa.
För er som inte vet det så är jakob min lillebror han är 3 år yngre än mig alltså 11. Stört jobbig!

Idag vet jag inte vas vi ska göra Magda sov hos mig o vi tittade på 3 jätte bra filmer. Hon har gjort illa fingret. Hon skrapade sig på en gren först var det bara rött men sen började det bli som en liten blåsa och sen blev det svart. Jätte läskigt. Så nu har hon en blodfylld blåsa där.

Igår va iallafall en stört bra dag. Jag fick träffa morfar oxo. Man ser att han är trött men han mår bättre. O det känns jätte skönt.

Aja nu ska jag sluta!

//Joanna


Top model event

Nu är vi på top model event, de e super kul!
Får massa fina råd & prover✌
Nu står vi i kön för att få smink tips osv.
De kommer massa bilder & video ikväll :)

Ha de bra
/Magda


Kvällen

Idag har vi hafft idrotts dag det sög! Och sen gick jag och Magda o åt mat på taket o sen gick vi en extremt lång promenad från typ 7 till 20 i 10 vi träffade Fredde o gick runt lite med honom väldigt random sen gick vi vilse också jätte kul...

Det kommer lite bilder från igår haha jag kunde ju inte blogga. Men ja E och M åt mat på taket o till efterrätt åt vi vatten melon sen körde vi agility med Jackie(på bilden) o April (magdas hundar)

Imorrn e de top model fan event! HYPE!

//Joanna


Jag kan inte blogga

Jag kan nt blogga ibland! De e stört jobbigt! Bara så ni vet

//Joanna


Stört trött

Ja e sååå trött nu! Först var jag hos magda o Ester va oxo där vi åt middag på deras garage tak de blev revbensspjäll med potatis sallad stört gott! Och sen vatten melon. Efter det körde vi agility med djackie och april (magdas hundar) vet nt om jag stavade djackie rätt nu men i Guess so.

När jag kom hem så städade jag och nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag kanske går o lägger mig who knows?!

//Joanna


Prinsessan


Prinsessan


Stallet igår

Hade bästa tjejen (salsa) igår.
Vi jobbade självständigt i alla gångerna o var jätte fin o mjuk.
Aja nu e de orientering, whoop whoop!
/magda


Barnvakt

Ja e barnvakt med Elvira chips o bilar 2 är perfekt för att få dom att va tysta haha. Idag har det vart en tråkig skoldag och imorrn kommer bli lika tråkig. Imorrn ska vi orientera ja dööör!
Nu måste jag sluta min mobil har bara 8% men jag skriver igen när jag kommer hem.

//Joanna


Fangirling mm

Har ett litet moment just nu! Såg att lou la upp på insta att han liam o niall va o kolla på fotboll så ja antar att dom såg bayern-barca fan va awsome. Idag är det bara 2 veckor kavr till konserten o jag och jolin håller på o dö!

Idag är det först skola :( vi har typ halvt SO prov. Sen ska jag hem till elvira som är en nära vän till mig och hjälpa henne att packa till london. Eftersom att jon ska dit imorrn. Så jävla avis. Jag var ju där i somras de va as kul och jätte fint. Men nu har ju One Direction dockorna kommit till madame tussaudes så de e klart ja vill se dom. Men vi får se.

Nu ska jag sluta. Här kommer några externt fina bilder...

//joanna


Top model Sverige event!

OMG! Jag och magda ska på top model sverige event! På lördag e så hype! Om nån som ska dit skriv i kommentarerna så kan vi ses där! Vi kommer bli stylade och vi kmr shoppa stört mycket! Magda kommer nog ta med system kameran så det kommer komma många bilder!

Just nu så sitter jag och kollar på bayern münchen mot barcelona och pluggar lite samtidigt konstigt nog hejar jag på barca. Fast bara om real vinner imorrn annars hejar jag på bayern.

Idag fyllde felix år oxo! GRATTIS FELIX! :)

Aja nu ska jag plugga SO vi har ju 88 floder/berg/regioner/världsdelar/öknar

//Joanna


Hola

Hallå jag e nu inne på blogg appen som funkar igen!!! Wiee! Ska dansa nu de e näst sista gången o jag kan inte dansen :O nästa gång tror jag att vi ska dansa med killarna...

...så jävla pinsamt ja kmr dö!
Jag tror att alla dom går i min skola o de gör det inte bättre direkt.

Idag hade vi slöjd jätte random så gjorde jag och Magda stolar elr vi började på dom.

Nu ska jag gå till dansen


Frukost

Sitter i soffan och äter banana pancakes stört gott! De inehåller ju inget socker baravprotein och vitaminer. Så det är perfekt. Men jag hinner inte laga dom på vardagar på morgonen så jag lagar dom kvällen innan och värmer dom bara nu.

Jag vet att magda e död och jag tjatar på henne men hon bloggar inte men jag hoppas att hon börjar snart.

Den här bilden hittade jag på min ipad haha ester måste ha sparat den förut...

Adios

//Joanna

Utspilltnagellack

Här är Hedvigs header! Blev ganska nöjd. hoppas hon blev det hehe. Hennes blogg heter ju utspilltnagellack. Jag tror att jag överdrev det lite... Men aja som sagt så om de e nån mer som behöver en header bara maila mig.
 
j[email protected]
 
 
läs Hedvigs blogg!
 
www.utspilltnagellack.bloggplatsen.se

Morfar:(

Mormor ringde nyss och sa att morfar inte mår bra han har gjort en rygg operation och nu har han fått band annat feber. Jag kan inte säga så mycket just nu utom att jag är extremt orolig. Han betyder extremt mycket för mig och jag vill att allt ska bli bra. Aja det löser sig i guess.
 
Nu är hedvigs header helt klar och skickad jag är frivillig att göra andra designer oxo bara skicka in foton som ni vill ha och om ni har nån ide annars kommer jag på något. Om ni inte har några foton kan nog jag och magda fota men mer info om det senare. Jag lägger upp en bild på headern snart. Jag gjorde oxo elviras header för ett tag sen den blev ganska bra utom typ ulriks huvud som blev lite fail.., det kan komma en bild på den oxo senare i guess. 
 
Nu ska jag sluta. Ses imorrn...
 
//Joanna

Utkast: Apr. 22, 2013

okej nu ska jag göra läxor o sen vet ja nt. Som sagt är blogg appen nereså de e lite svårt att blogga men jag försöker. Nu är designen nästan klar. Bara lite små detaljer som kan vänta. Jag e iallafall nöjd. Jag blev klar med hedvigs header nu jag blev nöjd hoppas att hon blev det. Vi har fortfarande inte fått upp läsar statistiken känns lite tråkigt men vi försöker. Man får väl försöka göra lite reklam för sig... hehe

aja jag ska sluta nu<3

//Joanna

random shit

Förlåt för att vi nt har bloggat de senaste dagarna men blogg appen e down så de e as jobbigt! Den här veckan ska vi fota todays outfit varje dag.
Vi får se hur det blir med det...
Jag håller på med en header till Hedvig den e klar nu så jag ska bara skicka den till henne! Det har vart typ bästa helgen Ever utom att Ester nt kunde va me så mkt:( Det är så skönt att de har blivit varmt! Idag e de Justin Bieber konsert vi ska inte gå NEVAH men folk e ju lite crazy. De e bara 16 dagar kvar till 1D!!! Ja döör här;) men nu ska jag sluta.

bilder från helgen


Jeans

Nu beställde jag jeansen jag skrev om i förra inlägget är lite orolig att dom kommer vara fel storlek men vi får se. Dom ska komma om 20-30 arbetsdagar alltså högst lite mer en en månad. Jag e fortfarande sjuk o de suger jag kände mig lite bättre idag men nu känner jag mig sämre igen. Så vi får se om jag går till skolan imorrn.

Nu ska jag sluta

//Joanna


Saker jag vill ha

Jag ska nog köpa dom här jeansen. Älskar dom! Dom finns på eBay och kostar bara 108 kr. Så vi får se.
 
Och så vill jag ha det här armbandet! Från the bombshell för 149
 
 
 Sen finns det lite fler saker men jag kunde inte ha med det nu min dator går sönder<3
 
//Joanna
 
 
 

Sjuk

Jag ligger just nu hemma och är sjuk. Tittar på Simpsons o äter jordgubbar ganska mysigt faktiskt. Men de e såklart aldrig roligt att vara sjuk:( imorrn ska jag försöka gå till skolan eftersom att jag vill gå på dansen (de e bara 4 gngr kvar) :O

Nu ska jag sluta!

//Joanna


Vilken borde jag köpa?

Snälla help me ja har typ panik!

//Joanna


Spontan shopping

Ursäkta bloggtorkan från min sida men jag ska sätt igång o börja igen!
Aja, nu e ja påväg hem från Täby där jag har spontan shoppat lite sådär... Ska lägga upp bilder när jag kommer hem.
Hade tänkt o göra hiss å Diss då ✌
Jag hade även tänkt lägga upp bilder på de som jg köpte 👏

Puss
/Magda



morning

Godmorgon! Sitter i ett parkeringshus o har ont i ryggen. Har vart vaken sen 4 och kom hit typ kvart i 5 för att få biljetter till janoskians om ni inte vet vilka dom e sök på youtube. Biljetterna släpps 10 asså om 4 timmar. Om en timme öppnar donken då får vi äntligen äta! E stört hungrig har nt ätit frukost! Ingen e vaken så ja har stört tråkigt! Jag sov typ 3 och en halv timme inatt. För lite! De regnar ute så de e skönt att få va inne men nyss satt vi på ett hotell. Dom kastade ut oss när de va dags att städa. JÄVLA FITTOR! jag får iallafall leva med rygg ont de närmaste timmarna. Sen ska jag hem och sova. Igår hade jag o Magda tjej middag med några kompisar vi dansade o sjöng o åt mat den roligaste kvällen på länge! Förlåt ni som nt blev bjudna men vi bjöd bara våra närmaste. Jag hoppas att globen centrum elr va de heter kan öppna snart så vi får sitta ordentligt. Som sagt sitter vi på golvet. Aja jag ska sluta nu! //Joanna

Hur jag sminkar mig på sommaren

Nu när det har blivit vår typ så slutar jag använda typ puder o fondation eftersom att det är farligt för huden att sola med smink men de ja gör e...

Ansiktskäm om huden käns torr

Concealer under ögat

Måla ögonbrynen

Svart Eyeliner ( inte under ögat )

Vit eyeliner/kajal (under ögat) det framhäver under ögonfransarna.

Och sen svart mascara

O håret bara borstar jag.

De va allt

//Joanna


Skola :(

Jahap idag va de skola då:( kände när jag låg i sängen hur lite jag vill gå till skolan. Jag saknar de nt på nått sätt kompisar kan man ju träffa annars. Idag är det en månad till one direction konserten!!!!!!!!!! Fett hype<3 jag vet nt vad mer jag ska skriva.

//Joanna


Dagens Frukost

Jag glömde att lägga upp bilderna på min frukost imorrse! O ja de kmr komma bilder på min frukost varje helg om jag ny e as lat!<3

//Joanna


Vi spela slender

Jävlar va rädda vi blev. Man ser slender på filmen ångt innan vi upptäckte hnm. Vi suger!


Whores

Hallå There sexiness, can i wear you? Now everybody want's to sex me. Okej whatever jag är en TERRORIST and i want's to have intercorse With you


Godmorgon

Jag har försökt blogga men det har inte funkat så jag gör det nu. De sista dagarna i fjällen (vi kom hem igår) åkte vi snöskoter och mer slalom. Nästa år ska vi testa snowboard. Om jag vågar. Men här kmr lite bilder från resan och dagens frukost.

//Joanna


Jag kommer inte på en rubrik men jag gillar inte när det står "saknar rubrik"

Idag har vi såklart åkt skidor....
Jag är verkligen inte så dålig som Joanna beskriver Hahahahahahahah vi träffa några kul killar i liften som ville tävla men dom va typ 25 o peddo (som Joanna sa) så jag ville inte skapa en relation med dom Hahahahahahahah!
Men solbrännan i ansiktet kommer! De ska bli super kul att komma hem till alla blekisar i Stockholm haha!
Nu sitter vi och myser i soffan med godis och så :*
Men vi hörs imorrn
Puss o kram
/Magda


Skidor

Sitter just nu på en after ski med Magda o chillar. Idag har vi åkt skidor och stalkat 3 killar som var typ snygga. Jag försöker lära Magda att Åka skidor påriktigt men hon är hopplös. Vi har gjort ett antal videos som kommer läggas ihop och bli en lång när vi kommer hem sen. Men senare ska vi nog typ åka pulka och sen går vi antagligen och lägger oss. Imorrn blir det att gå upp klockan 8 igen och vara i backen senast 9. Vi letar mest efter snygga killar typ idag träffade vi några kul i sittliften fast dom va typ 25 elr nått. Dom ville tävla med oss men Magda ville nt så vi drog (Magda åker långsamt). Igår va vi på ett äventyrs bad o där va de typ 3 peddo killar i typ 16 års åldern som va lite läskiga och idag såg vi dom igen och dom såg oss så vi typ gick snabbt därifrån. Det här blev faktiskt ett ganska långt inlägg.

//Joanna