ON MY WAY

Nu sitter vi i bilen påväg till Sälen. Vi tittar på James Bond o äter chips! Imorrn blir det skidor. Jag gjorde en video igår men jag vet nt om jag kmr lägga ut den vi får se vi får se. Men det kommer antagligen upp en skid video senare. Jag längtar tills vi är framme! Nu har jag inget mer att skriva.

//Joanna


Min fina

Random musik....


Kusinerna

sitter hos mina kusiner och tittar på harry potter. SWAG! Imorgon drar jag och magda till fjällen och åker skidor ja e fett hype! Det var ett tag sen jag åkte. Vi åker skidor men jag skulle vilja testa snowboard. Det känns så läskigt att åka ankarlift med snowboard. Så imorrn blir det att gå upp klockan 8. Förhoppnings vis tar vi många bilder som vi kan lägga upp på bloggen sen.

Aja jag vet inte vad mer jag ska skriva :)

//Joanna

Ögonfransar

Som sagt fixade jag mina ögonfransar igår. Såhär blev det. Dom var ganska pilligt att få på och hamnade fel under natten men det var bara att fixa igen. Idag blir jag förhoppnings vis blond om mitt hår inte är as mörkt men då ska jag nog färga det blont. Jag gillar inte mitt bruna hår.
Nu har jag franska adios

//Joanna


Franska

Jag har så tråkigt haha vi tittar på Ice age på franska och jag orkar bara inte! Min mamma ska kanske köpa color B4 till mig idag. Det hjälper till att dra ut hår färg ur håret. Äntligen blir jag blond. Men löshår får nog vänta ett tag. Jag vill inte ha det i skolan så vi får se om jag kommer ha det i sommar. Jag kanske köper typ ormolja istället och försöker få håret att växa. Men mitt hår stannar i växten när det når en viss längd så jag vet inte hur bra det kommer funka. Men aja idag är det iallfall magdas födelsedag så efter skolan ska vi fira. Jag har fixat en liten present till henne men jag har inte hunnit köpa den riktiga presenten det gör jag nog på onsdag eller nått. Själv har man redan fyllt år för 22 dagar sen.

//Joanna


Fake

Fake hår, fake naglar, fake ögonfransar, fake ögonfärg. Du kan ändra ditt utseende hur du vill. Är det något fel med det? Jag tycker det är synd att det har blivit något negativt. Själv tänkte jag fixa ögonfrans förlängningar idag och så fort jag har blivit blond kanske hår förlängningar. Och jag gör det för att jag tycker det är roligt och fint varför ska det då vara negativt. Magda älskar att göra naglar så hon ska få göra förlängningar på mig (det gör ont som fan hon e aggressiv). Jag ville bara säga det och jag hoppas att jag inte får hate, det är ju bra att man kan ha många möjligheter. Men jag skulle aldrig plastikoperera mig. Folk får ju göra som dom vill men själv så tycker jag att om man vill bli t.ex. Smalare så får man jobba för det :P

//Joanna


Earth hour

Earth hour nudå :) ligger i soffan o myser med vovven :)
Imorrn blire till att jobba på kaféet skriver mer då, puss
Magda


Trött

Hola

Vaknade nyss:( det är as tidigt men nu blev det såhär. Igår va vi på en middag och firade klara och Ebba (eftersom dom har fyllt år) vi gick därifrån nästan exakt 00;00 så vi var hos Magda ca 00;30. Idag ska vi antagligen bara chilla o vi får se om vi åker nånstans. Har inget mer att skriva nu så adios!

//Joanna


Cause two can keep a secrete if one of them is dead...

Bajs skola... E stört trött somna typ halv 5 inatt:( men aja på med ett leende haha dagens planer
•träffa HAN (med stort H) vid lunch
•träffa honom igen kanske efter skolan eller gå till estah!
•senare ska jag iaf till Slussen eller Skärholmen o köpa present till Ebba & klara

Haha på min bild ser ja ut som en alien men bitches Loves Me hahahha


öoizseffkisohire

-ljzsdöijäoi

Today

hola!

Idag har jag vart i skolan och hafft tråkigt. När jag kom hem så såg jag ett avsnitt av Pretty Little Liars som jag inte såg klart imorse. Nu sitter jag med chockladbollar och mango smothie och pluggar. Jag lyssnar på en elev CD det är därför jag kan blogga samtidigt.
Senare ska jag nog ta ett bad och bara ta det lungt. Jag har blivit en mys person som älskar att mysa när man är hemma och inte har kompisar. All by myself.
Det är mysigt och jag får tar värkligen hand om min hud och liknande.
nu ska jag fortsätta plugga.

//Joanna

NY BLOGG

vi har tidigare bloggat på www.heltupptagen.bloggplatsen.se men då vi inte tyckte den fungerade så bra så bytte vi till blogg.se. vi hade några 100 läsare i månaden och hoppas att dom och många fler hittar vår blogg och börjar följa den.
puss o kram

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.